Anlegget fra HiFi Center-kjeden

Hos Center-kjeden hadde de allerede satt sammen en pakkeløsning det luktet svidd av. Stereokomponentene kom fra harman/kardon, mens høyttalersettet var fra Proson.

Publisert
Sist oppdatert

- Dette anlegget er bra og gir deg full valuta for pengene, skryter Magnus Jahr-Iversen.

Kjøper du komponentene enkeltvis vil prisen bli cirka 4.000 kroner høyere, men når du kjøper alt samlet får du i praksis senter og bakhøyttalerne med i prisen.

- Hjernen i anlegget er Harman/kardon recieveren AVR 5000 som med sin kraftige strømforsyning sørger for et meget bra lydtrykk. DVD-spilleren DVD-20 er også verdt å nevne. Ikke bare spiller den alle formater (CDR, CDR-W, VCD og MP3), den har også en innebygget soneskifter.

- I praksis betyr det at spilleren ikke vil få problemer dersom filmselskapene prøver å innføre sperrer for soneskifte. Her er det en del billigere spillere som på sikt vil kunne få problemer, med DVD-20 er du trygg, sier Jahr-Iversen.

Høyttalerne

- Denne høyttalersammensetningen fra Proson gir kort fortalt et kraftig og dynamisk lydbilde. Bakhøyttalerne koster vanligvis 2.000 per par, det samme gjør senterhøyttaleren, mens fronthøyttalerne ligger på 4995 per par.

- Vi anbefaler at du holder deg til samme høyttalermerke, det vil gi en mer korrekt klang, sier Jahr-Iversen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer