Antenne til RiksTV

De reklamerer med "vanlig antenne" - det kan være så mangt

Publisert
Sist oppdatert

Valg av TV-leverandør kan være enkelt for noen og vanskelig for andre. Valgmulighetene er ikke likt fordelt, om du bor i tjukkeste Oslo eller høyt og fritt oppå fjellet.

Har du ikke kabel fra en TV-leverandør inn til boligen, eller har lang avstand til eller begrenset kvalitet på forbindelsen til Telenor slik at du ikke kan få IP-TV (TV over internettforbindelsen), står valget mellom parabol og RiksTV.

Velger du parabol vet du jo samtidig hva slags antenne det er snakk om, forskjellene ligger i størrelse, farge og noen mekaniske detaljer.

Men RiksTV har hele tiden snakket om "vanlig antenne". Det kan være så mangt.

Les også: NRK-lisensen blir dyrere

Hva er en "vanlig antenne"?

En gutt med en hårtust som strutter har vært symbolfigur i den store lanseringskampanjen som RiksTV kjørte. Det bringer assosiasjonene til antennen som vi kjenner fra enkle reiseTVer. To pinner som kan trekkes ut i V-form - så er det bare å vri og trekke i begge slik at bildet blir best mulig. At innstillingen sjelden stemmer for mer enn en kanal og at bildet forandrer seg radikalt når du slipper taket i antennen og går tilbake til godstolen - det kjenner mange fra den gamle reiseTV-en fra hytta.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer