Gjenbruks-apper på mobilen

Appene der du enkelt kan selge, kjøpe, leie eller låne

Jungelen av loppis-apper og andre nyttige apper for å redusere forbruket er stor, vi gir deg oversikten over de mest populære i Norge.

ALLSIDIGHET MED MOBILEN: Man kan laste ned mange ulike apper som bidrar til å minske forbruk. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix
ALLSIDIGHET MED MOBILEN: Man kan laste ned mange ulike apper som bidrar til å minske forbruk. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Fokuset på gjenbruk og redusert forbruk er større enn aldri før. De siste åra har det også blitt stadig mer populært med loppis-apper på telefonen, som enkelt kan hjelpe deg med å kjøpe, selge og låne ting og tang man trenger, og kanskje litt man ikke trenger.

Dette hjelper ikke bare til å bevare miljøet ved å redusere forbruket – det er også til god hjelp for lommeboka di.

Du kan finne både klær, interiør, sko, hus og overskuddsmat fra appene vi har funnet fram til deg. Ved å benytte seg av disse appene skaper man et lengre liv for klær og andre ting som man kanskje eller ville ha kastet.

#1. Tise

De fleste har vel hørt om loppis-appen Tise, som ble grunnlagt i 2014. Jenny Skavlan ble co- gründer i 2016, noe som førte til at antall nedlastinger da økte raskt.

Tise er en gjenbruksapplikasjon og laget som en kombinasjon av Finn og Instagram. Du kan selge og kjøpe både klær, sko, tekstiler, interiør, møbler og elektronikk.

Vi har tidligere testet ut brukervennligheten til denne appen, og synes at den har et enkelt grensesnitt. I tillegg er det lett å legge ut annonser og enkelt å kjøpe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer