Årets beste plasma og LCD-TVer!

FLATTV: Det siste året har vi publisert 27 tester av drømmeTVene i plasma- og LCD-klassen. Her kårer vi de beste TVene i hver klasse.

Publisert
Sist oppdatert

Utviklingen på flatTV-fronten har vært enorm det siste året, for ikke bare har TVene blitt bedre – de har også falt kraftig i pris. Mens du for ett år siden knapt fikk en 30-tommers flatTV for under 30.000 kroner, kan du i dag velge og vrake i billige 42-tommere til rundt 16.000 kroner.

Ettersom kvaliteten på flatTVene har blitt vesentlig bedre stiller vi også større krav til dagens modeller. Og dette er et vesentlig poeng: I dag er det ikke lenger nok at TVen er stor og flat: Den må også levere varene, både når det gjelder billedkvalitet og brukervennlighet. Det er det dessverre ikke alle modellene som gjør.Trykk her for å se våre LCD-favoritter for 2004!

Trykk her for å se årets beste plasma-modeller

Er de billige TVene gode nok?

Generelt er det brukervennligheten (elendige fjernkontroller er ett eksempel) og billedkvaliteten som skorter på billigmodellene.

Likevel: Tilhører du gruppen som stort sett bare ser på DVD-filmer kan mange av billigmodellene gjøre en helt grei jobb. Det som er avgjørende er hvilke forventninger du selv stiller, og hva du har vært vant til fra før.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer