Årets designhøyttalere?

Vil du freshe opp stua samtidig som du smisker med kjæresten? Da bør du kaste ut de stygge svarte boksene i stua og gå over til en mer smekker modell. Se våre designfavoritter på alt fra PC- til rene stue-høyttalere.

Publisert
Sist oppdatert

Det tok sin tid, men etter at også høyttalerprodusentene fant ut at god design øker salget, har utvalget eksplodert. Tida da alle måtte ha stygge svarte bokser i stua er altså definitivt over.

Små, lekre og futuristiske � eller bare sære?

Vår personlige favoritt blant PC-høyttalerne er uten tvil JBLs Creature serie, der det ser ut som om de har puttet høyttalerelementer inni hjelmen til Darth Vader. Vi har sett dem over disk i Sverige til rundt 1.000 kroner.

Men også futuristiske stuehøyttalere er tydeligvis i vinden, noe Tannoy og Eclipse er gode eksempler på.

Blir dette noe spesielt for deg er antagelig Missions M-Cube et bedre valg.

Trykk her for å se høyttalerspesialen

Hva med lydkvaliteten?

Lite er så subjektivt som lyd, og de rene lydfanatikerne vil antagelig aldri la seg presse til å si at små og lekre høyttalere også kan gi god lyd. Likevel: Ser du bort fra de rene lydmaestroene vil antagelig dette duge for de aller fleste av oss. Ulempen er selvsagt prisen: Finner du en liten og lekker høyttaler - eller høyttalerpakke - som tilbyr et overbevisende lydbilde, vil den også være priset deretter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer