Årets hageredskaper

Dette har nordmenn gått mann av huse for i år.

Ikke helt på topp, men likevel populær til tross for høy pris: Gresstraktoren. Til vinteren kan du sette på en sneskuffe.  Foto: Colourbox.com
Ikke helt på topp, men likevel populær til tross for høy pris: Gresstraktoren. Til vinteren kan du sette på en sneskuffe. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det er sjelden hagenyheter går rett til topps. Hvilke hageredskaper som selger mest er gjerne kampanjerelatert, sier John Thomas Blandhoel, kategorisjef i Byggmakker Norge til DinSide når vi spør ham hva som har vært deres bestselgere.

Hos Byggmakker er det gressklippere som er på topp i år. - De er en blanding av motoriserte og elektriske gressklippere, i alle prisklasser. Salget fordeler seg på hele skalaen, fra billig til dyrt, men vi ser at vi gjerne selger mest av det som er på kampanje.

I tillegg til gressklippere er kantklippere, spesielt kolibrien til Bosch, og motorsager populært. Høytrykksspylere selges det også mye av, og her er det en modell fra Kärcher som ble best i test i TV2s test det selges mest av.

Det nye må-ha-produktet? Gjør vinduer, bilen og båten skinnende rene.

Suksess for egne merkevarer

Hos svenske Jula er det også stort sett varer fra deres eget merke Meec som gjelder.

- Vi har solgt mye av en bensindrevet gresstrimmer fra Meec. Bensindrevet er populært fordi du slipper ledning og kan gå litt lenger vekk fra huset, sier Per Jacobsen, administrerende direktør i Jula Norge til DinSide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer