Årets Hus & Hagemesse

BOLIGTREND: Få inspirasjon til å fornye hus og hage fra våre tre bildespesialer i kategoriene: Lekkert, harry og for tøffe damer & gutter.

Publisert
Sist oppdatert

Boliginteresserte nordmenn går aldri lei av å finpusse hagen, verandaen og godstuen.

Men fortvil ikke om du ikke rakk årets messe. Du kan nemlig fortsatt trykke på lenkene til høyre og bla deg gjennom høydepunktene i våre tre bildespesialer.

Trender

Er du lei av upraktiske utemøbler som står i garasjen eller kjelleren størstedelen av året? Da kan du glede deg over at kvaliteten og designet på stadig flere modeller er av et slikt kaliber at du like godt kan bruke dem ute som inne.

– Trenden er at folk tar i bruk hagen eller utearealet på samme måte som inne, sier hagedesigner Yvonne Dengin til nyhetsbyrået Newswire.

– Vinterhage, lysthus eller overbygde tak er i skuddet som aldri før, og folk vil ha designmøbler her også. Istedenfor tunge trebord, brukes bord med aluminiumsplate og herdet glassplate. Sofaer i rottingmateriale er nytt, og teak i kombinasjon med aluminium ser vi stadig mer av, sier Dengin.

Møblene skal altså ikke bare være praktiske, de skal også se bra ut – det er en utvikling vi setter pris på. Likevel, smak kan man diskutere til evig tid. Vi har derfor delt bildeserien vår i flere deler, kapitteloverskriftene får du ta med et smil :-).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer