Årets Hus & Hagemesse

BOLIGTREND: Få inspirasjon til å fornye hus og hage fra våre tre bildespesialer i kategoriene: Lekkert, harry og for tøffe damer & gutter.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]
11.500.- Fra NielenUteliv.
Dr. Smithsv 12B-Oslo
11.500.- Fra NielenUteliv.
Dr. Smithsv 12B-Oslo Vis mer

Boliginteresserte nordmenn går aldri lei av å finpusse hagen, verandaen og godstuen.

Men fortvil ikke om du ikke rakk årets messe. Du kan nemlig fortsatt trykke på lenkene til høyre og bla deg gjennom høydepunktene i våre tre bildespesialer.

Trender

Er du lei av upraktiske utemøbler som står i garasjen eller kjelleren størstedelen av året? Da kan du glede deg over at kvaliteten og designet på stadig flere modeller er av et slikt kaliber at du like godt kan bruke dem ute som inne.

– Trenden er at folk tar i bruk hagen eller utearealet på samme måte som inne, sier hagedesigner Yvonne Dengin til nyhetsbyrået Newswire.

– Vinterhage, lysthus eller overbygde tak er i skuddet som aldri før, og folk vil ha designmøbler her også. Istedenfor tunge trebord, brukes bord med aluminiumsplate og herdet glassplate. Sofaer i rottingmateriale er nytt, og teak i kombinasjon med aluminium ser vi stadig mer av, sier Dengin.

Møblene skal altså ikke bare være praktiske, de skal også se bra ut – det er en utvikling vi setter pris på. Likevel, smak kan man diskutere til evig tid. Vi har derfor delt bildeserien vår i flere deler, kapitteloverskriftene får du ta med et smil :-).

Fontener og figurer i vinden

Vi syntes denne stenhunden var søt, og vet du å begrense deg finner du mange fine stenfigurer hos Ruud Gård på Kløfta.
Vi syntes denne stenhunden var søt, og vet du å begrense deg finner du mange fine stenfigurer hos Ruud Gård på Kløfta. Vis mer


- Interessen for hagenisser, dyreskulpturer og fontener med ulike skulpturer er i vinden som aldri før, sier Sigurd Grønsberg som viste fram produkter fra Ruud gård på Kløfta.

- Skal vi trekke fram en vinner, er det alt som har med vann å gjøre, fortsetter han. Stadig flere liker å lage dammer i hagen, dermed passer det ofte fint med rennende vann og ulike fontener.

Likevel, det er viktig at de skulpturene du velger passer inn på din tomt. Spør gjerne oss om råd, avslutter Grønsberg.

[Ugjyldig objekt (debatt)]Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer