Årets mest elleville bolig-visning?

Nederlandsk meglerfirma bygget berg- og dalbane gjennom bolig før visning.

SPENNING I BOLIGKJØPET: Nederlandske boligkjøpere fikk mer spenning på kjøpet enn en nerveprirrende budrunde. Foto: HUIZENPROMOTER
SPENNING I BOLIGKJØPET: Nederlandske boligkjøpere fikk mer spenning på kjøpet enn en nerveprirrende budrunde. Foto: HUIZENPROMOTER Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Boligselgere og eiendomsmeglere tyr stadig til nye og smarte triks for å få interessenter på visning.

Vi har latt oss forføre av svenske Fanastic Frank, sjarmere av kreativiteten til norske boa og er blitt så blaserte at vi ristet litt på hodet av denne boligannonsen. (Ekstern lenke).

Se Norges dyreste boligannonse

Huizenpromoter i Nederland har imidlertid tatt det hele et hakk lenger. De har rett og slett bygget en berg- og dalbane gjennom en bolig før visning.

Tar berg- og dalbane på visning:

Det viktigste er det du ikke ser

Enten det er fancy styling, matservering eller attraksjoner som på videoen over: Det er viktig å holde hodet kaldt og huske på det viktigste når du skal kjøpe bolig: Er boligen riktig priset, og er det et sted du kunne tenke deg å bo.

Det siste punktet, magefølelsen, er det bare du som har fasiten på, og det er ofte en umiddelbar følelse du får med et sted. Det første, er boligen riktig priset, kan være litt verre å få tak på.

Prøv Dinsides kalkulator: Hva er boligen verdt

I dag må alle boliger som selges ha en takst som forteller hva boligen er verdt, og hvilket grunnlag denne verdifastsettelsen er bygget på. Det er ikke noen garanti mot at det skjuler seg skjelett i skapet eller fukt i gulvet, men det gir grunnlag for eventuell erstatning om noe er feil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer