Coronavirus

Arrangementene du kan strømme fra sofaen

Nettkonserter er plutselig på alles lepper. Her er noen forslag til hva du kan strømme live fra sofakroken de neste dagene!

KULTURELT OPPDATERT: Denne uka er det mange arrangementer du kan strømme direkte, og flere av de er helt gratis. Foto: Shutterstock
KULTURELT OPPDATERT: Denne uka er det mange arrangementer du kan strømme direkte, og flere av de er helt gratis. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den dramatiske stansen for konserter og kulturnæringen generelt, gjør at mange står tilbudsløse, hva gjelder underholdning. Men kreativiteten har ofte en tendens til å blomstre i motgangstider.

Arrangementer du kan delta på selv om du er isolert i ditt eget hjem, popper opp som paddehatter - og vi har plukket ut noen aktuelle arrangementer som sendes eksklusivt for deg og sofaen din.

We Love the 90s & 2000s Sofa Party

I slutten av april skulle egentlig arrangementet «We Love the 90s & 2000s party» arrangeres på Telenor arena. Rundt midten av mars kom beskjeden om at dette arrangementet er utsatt til november.

Som et plaster på såret stelles det nå i stand et alternativ til arrangement, som foregår eksklusivt for deg som blir hjemme i sofaen.

«We Love the 90s & 2000s Sofa Party» går av stabelen klokka sju fredag kveld, og vil være gratis for alle å strømme.

Tirsdag ettermiddag har allerede 3300 personer trykket «skal» på Facebook-arrangementet, og 8200 har satt seg som interessert i å strømme arrangementet fredag 3. april.

- Hittil har de fleste digitale konsertene vært mye preget av akustisk musikk og kassegitarer, vi har tatt det noen hakk lenger - og prøver å gjøre noe ingen andre har gjort, forklarer arrangør Thomas Borgvang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer