Aust- og Vest-Agder

Publisert
Sist oppdatert

Per-Erik Larsen, eiendomsmegler MNEF, i Eiendomsmegler1 Kristiansand, forteller at arbeidsmarkedet rundt Kristiansand er svært godt for tiden. Og dette får tilsvarende følger for boligmarkedet der.

Larsen nevner Sem, Randesund, Dvergsnes og Tømmerstø som smarte steder å kjøpe bolig nå, med tanke på fremtidig prisstigning. I disse områdene har flere store bedrifter nylig etablert seg.

Vågsbygd er et annet eksempel på en bygd som har hatt en bra oppgang i boligmarkedet den siste tiden. Og her vil oppgangen trolig fortsette en stund fremover, mener Larsen. I hvert fall hvis det fortsetter å gå bra med solcelle-bedriften Elkem Solar, som holder til der.

- Ellers er hele kyststripa på Sørlandet fortsatt "heit", forklarer Larsen, og nevner spesielt Randesund, Lillesand og Mandal.

- Men akkurat hvor mye boligprisene vil stige, kommer også mye an på hva slags type bolig det er, og i hvor god stand den er, minner han om.

Tilbake til artikkelenVi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer