Avslørte motbydelig hemmelighet

Julia og ektemannen fikk seg en overraskelse da de skulle rengjøre badet i sin nye bolig.

Da Julia Lang-Malone skulle vaske badet i huset de akkurat hadde leid, fikk hun seg en overraskelse. Video: TikTok / @radhauswife Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har alle uvaner, men de tidligere leietakerne av ekteparet Lang-Malones nye hjem i Gold Coast i Australia hadde tydeligvis en skikkelig ekkel en.

Og de ryddet heller ikke opp etter seg.

For to dager siden delte Julia Lang-Malone en video med følgerne sine på TikTok, hvor hun forklarte at hun prøvde å få dusjen skinnende ren.

Mystisk, brun guffe

Det var bare ett problem. For det kom stadig illeluktende, brun guffe sivende fra metallista som holder dusjkabinettet festet til veggen.

- Jeg har skrubbet hele dusjen, men jeg klarer ikke å få det rent. For når jeg tømmer vann nedover her, så fortsetter dette å renne ut. Hva er dette?!, spør hun i videoen.

OVERRASKET: Julia Lang-Malone fikk seg en skikkelig overraskelse da hun vasket dusjen i familiens nye bolig. Foto: TikTok/@radhauswife
OVERRASKET: Julia Lang-Malone fikk seg en skikkelig overraskelse da hun vasket dusjen i familiens nye bolig. Foto: TikTok/@radhauswife Vis mer

Hun opplyser i tillegg om at det stinker tobakk på badet, og at det har sivet ut noe som likner på sigarettstumper underveis i prosessen.

I skrivende stund har to og en halv million sett det første klippet, og følgerne har flere teorier om hva ekteparets dusjkabinett inneholder: Gamle hudrester blandet med støv og skitt, rust eller muggsopp.

@radhauswife You can not IMAGINE the smell! Watch this space for how we try to fix it 😓 #ew #gross #smoker #cleantok #spew #noway ♬ original sound - Mrs Lang-Malone

Avslører svaret

I neste video avslører Julia hva som faktisk skjuler seg i metallista. I klippet lyser hun med en lommelykt ned i lista. Den er nemlig uten forsegling på toppen.

- Dette var vanskelig å filme dette, men som dere kan se, er det definitivt masse sigaretter nedi her. Vi fant også ut at det er likt på andre siden av dusjen, sier hun.

Nesten elleve millioner TikTok-brukere har sett klippet hvor de brekker opp metallista fra siden og viser den store haugen med sigarettstumper.

- Stinker dritt

Julia har også svart på en mengde spørsmål om det hun nå kaller sin «motbydelige dusj».

- Nummer én: Ja, det stinker dritt her inne, men da vi flyttet inn, hadde de tidligere eierne røykte på hovedsoverommet og inne på badet. Det var åpenbart, for alt var flekkete og ekkelt, sier hun.

- Vi trodde derfor at lukten inne på badet skyldtes at de hadde røykt her gjennom flere år, men nå som jeg har begynt å fikle med det, lukter det mye verre.

Hun opplyser samtidig at de ikke eier boligen, men leier den av ektemannen Zakks foreldre. Til Yahoo News sier hun at de forrige leietakerne hadde andre huseiere de forholdt seg til.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer