Avslørte motbydelig hemmelighet

Julia og ektemannen fikk seg en overraskelse da de skulle rengjøre badet i sin nye bolig.

Da Julia Lang-Malone skulle vaske badet i huset de akkurat hadde leid, fikk hun seg en overraskelse. Video: TikTok / @radhauswife Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har alle uvaner, men de tidligere leietakerne av ekteparet Lang-Malones nye hjem i Gold Coast i Australia hadde tydeligvis en skikkelig ekkel en.

Og de ryddet heller ikke opp etter seg.

For to dager siden delte Julia Lang-Malone en video med følgerne sine på TikTok, hvor hun forklarte at hun prøvde å få dusjen skinnende ren.

Mystisk, brun guffe

Det var bare ett problem. For det kom stadig illeluktende, brun guffe sivende fra metallista som holder dusjkabinettet festet til veggen.

- Jeg har skrubbet hele dusjen, men jeg klarer ikke å få det rent. For når jeg tømmer vann nedover her, så fortsetter dette å renne ut. Hva er dette?!, spør hun i videoen.

Hun opplyser i tillegg om at det stinker tobakk på badet, og at det har sivet ut noe som likner på sigarettstumper underveis i prosessen.

I skrivende stund har to og en halv million sett det første klippet, og følgerne har flere teorier om hva ekteparets dusjkabinett inneholder: Gamle hudrester blandet med støv og skitt, rust eller muggsopp.

Avslører svaret

I neste video avslører Julia hva som faktisk skjuler seg i metallista. I klippet lyser hun med en lommelykt ned i lista. Den er nemlig uten forsegling på toppen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.