Bærbar retro-radio

TEST: At nostalgi er i støtet bekreftes av suksessen til retroradioen Model One. Vi har testet den bærbare og vannavstøtende oppfølgeren.

Publisert
Sist oppdatert

PAL står for "portable audio laboratory", og er en oppfølger av retrosuksessen Model One fra Henry Kloss.

Bærbar og vannavstøtende

I motsetning til Model One er PAL-modellen både bærbar og vannavstøtende. Det gjør det trygt å ta med den lett gummierte radioen på fjellet eller stranda, uten frykt for snø og vann.

Av størrelse er radioen forholdsvis liten og nett, noe som gjør det rimelig greit å få den med seg. De strategiske målene er H: 15cm, B: 9cm, D: 9cm. Dessverre mangler den bærehåndtak eller reim. Skal du ha fullt utbytte på bærbarfronten bør du derfor investere i bæreveska som selges som tilleggsutstyr.

Se de store bildene av testradioen.

Lyd og daglig bruk

Klarer du ikke å bruke denne radioen, er det intet håp. I likhet med Model One er det nemlig kun tre vribrytere å forholde seg til: Av & på - FM/AMVolumKanalinnstillingLysindikatoren vises når radioen slås på, og er også nyttig med tanke på batteriestyrken. Når batteriet begynner å gå tomt begynner lyset å blinke. Jo mer det blinker - jo nærmere bør du være den medfølgende batteriladeren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer