Bånnpris på flat-TV

Stadig billigere å anskaffe seg store, flate TV-er.

Bånnpris på flat-TV
Publisert
Sist oppdatert

Prisene på flate TV-er kryper stadig nedover. Det er nå fullt mulig å finne kurante 32-tommere ned mot 3.000 kroner, hvis man følger med i nettbutikkenes uketilbud og de store kjedenes tilbudsaviser.

Nå begynner også de store TV-ene å følge etter. For kort tid siden testet vi en 40-tommer full HD-TV fra Samsung til 5.990 kroner, som ble kronet med terningkast 5 og vår anbefalt-stempel. Men det er mulig å få større TV-er mye billigere enn det, hvis man kan klare seg med litt enklere fjernsyn.

Nettbutikken Netshop selger nå en 42-tommer LCD fra Tatung for 3.990 kroner. Det er så langt den billigste TV-en vi har klart å finne i denne størrelsesklassen. TV-en, med modellbetegnelse V42MMFJ-ET1 er en modell som først kom på markedet i fjor vår.

Vær obs

Den er riktig nok ikke blant de tynneste på markedet, men spesifikasjonsmessig er det lite som vitner om at dette er en svært billig TV. Den har blant annet et 100 Hz bildepanel. Det gir mer glidende kamerabevegelser, noe mange opplever som en fordel, spesielt på dyrere modeller. Norsk meny er også på plass.

TV-en har imidlertid ikke digital mottaker, noe som gjør det nødvendig å bruke en ekstern mottakerboks for å ta inn digitale sendinger fra kabelnett og bakkenett. Parabol-kunder har så langt måttet bruke ekstern mottaker uansett. Du må også klare deg med kun to HDMI-innganger, de fleste TV-er i denne størrelsesklassen har tre eller fire nå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer