Basseng-feber herjer

- Ville tilstander, sier bransjen. Men pass på: Prisene på basseng stiger i takt med etterspørselen.

BASSENG I HAGEN: Etterspørselen etter spabad, boblebad og basseng har økt kraftig den siste tiden, og bransjen betegber etterspørselen som «helt vill». Prisjakt advarer imidlertid: Med økt etterspørsel har de også sett økte priser, så sjekk prisene nøye før du bestiller. Foto: Shutterstock/NTB scanpix
BASSENG I HAGEN: Etterspørselen etter spabad, boblebad og basseng har økt kraftig den siste tiden, og bransjen betegber etterspørselen som «helt vill». Prisjakt advarer imidlertid: Med økt etterspørsel har de også sett økte priser, så sjekk prisene nøye før du bestiller. Foto: Shutterstock/NTB scanpix Vis mer
Publisert

Flere meningsmålinger viser at det er mange som planlegger for norgesferie i sommer - og det er mange som tenker å tilbringe denne hjemme hos seg selv.

Coronapandemien og mer hjemmetid resulterte allerede i april i stor salgsøkning hos byggvarehusene: Det var mange med tiltakslyst og ekstra tid som startet opp med hjemmeprosjekter både inne og ute.

Og nå ser det ut til at mange forbereder bassenghygge fra egen hage:

Det er en 75 prosent økning i søk etter «basseng» på Finn, i april i år sammenliknet med april i fjor. For samme periode er det 68 prosent økning i søk etter «boblebad» og 86 prosent økning i søk etter «spabad».

- Veldig økt interesse

Are Vittersø, norgessjef i Prisjakt, bekrefter at også de har sett en formidabel økning i søk etter spa basseng:

- Spabad til hagen har økt med 53 prosent hittil i mai sammenlignet med 2019, så det er en veldig økt interesse for disse, sier Vittersø til Dinside.

Han viser til denne grafen som demonstrerer hvor stor økningen har vært den siste tiden:

Pass på: Prisene har økt i takt med etterspørselen

Prisjakt følger prisene på mange slags varer og kan avdekke når et produkt for settes opp eller ned i pris.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer