Beats by Dr. Dre (Studio)

Mange praktiske fordeler, men når det kommer til lyden forsvinner noen av fordelene.

Beats by Dr. Dre (Studio)
Publisert
Sist oppdatert

Disse hodetelefonene er utvilsomt denne testens store outsider, og ettersom det dreier seg om en annen hodetelefontype enn de fem andre deltakerne er det kanskje noe urettferdig å ta den med. Det skyldes først og fremst at hodetelefonene er lukkede, og dessuten har såkalt aktiv støyreduksjon innebygd. I utgangspunktet kan slike ting føre til at Beats by Dr. Dre stiller med et visst handikap, men er det virkelig tilfelle?

Beats er utvilsomt den mest mp3-spillervennlige modellen i vårt testsortiment. De stiller små krav til forsterkerens effektprestasjoner, og er derfor enkle å drive fra både mp3-spiller og PC/Mac. Utseendet er det soleklart mest utevennlige, og der flere av de andre hodtelefonene i testen vil medføre alt fra tilbud om opptreden på sirkus til utskjelling fra medtrafikanter på trikken "fordi burde ikke du som arbeider i Vegvesenet vært på jobb nå?", går Beats rett inn i motesegmentet.

Mangler litt perspektiv

For virkelig å sende budskapet hjem får du med både rød og hvit kabel, som enkelt kan skiftes ut etter humør. En knapp på høyre klokke skrur både lyden og støyreduksjonen på, og de kan ikke brukes med støyreduksjonen skrudd av.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.