BeoSound 3 er lekker

Og som vanlig fra Bang & Olufsen er den også dyr.

Foto: Produktbilder B&O
Foto: Produktbilder B&O Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Liker du design, liker du Bang & Olufsen, for er det noe våre danske venner er gode på, så er det å lage produkter med skyhøy må-ha-faktor. Ulempen er selvsagt at moroa koster penger, og selv i oljerike Norge er det ikke alle som gladelig legger 5.900 kroner på bordet for et bærbart musikksystem, som til alt overmål har vært i salg i flere år allerede.

Men designet er heldigvis ikke alt, for i følge What Hifi skal også lydkvaliteten være på plass.

Ny dock til iPoden? Vi har testet B&Ws nye Zeppelin mini

Men hva får du egentlig?

Vel, det første du legger merke til er selvsagt designet på kabinettet, som med sin avlange form i aluminium skiller seg tydelig fra hva de fleste andre produsenter klarer å hoste opp. B&O-stilen er altså intakt, til glede for den trofaste fanskaren og til ditto irritasjon for de som synes B&O er overprisede produkter. Hvilken gruppe du tilhører vet du selvsagt best selv.

På innsiden finner du en FM-radio, men DAB-radio er dessverre ikke på plass, ei heller nettradio som stadig flere konkurrenter begynner å komme med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer