Ber om «strømstøtte» til julepynt

Lee Jenkins (27) har brukt 17 år på å få det perfekte julehuset. Nå har han ikke råd til å bruke det.

JULEENTUSIASTER: Wayne og sønnen Lee Jenkins har pyntet huset sitt til jul i 17 år. Nå trenger de økonomisk hjelp for å fortsette tradisjonen. Foto: Jam Press
JULEENTUSIASTER: Wayne og sønnen Lee Jenkins har pyntet huset sitt til jul i 17 år. Nå trenger de økonomisk hjelp for å fortsette tradisjonen. Foto: Jam Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste 17 åra har briten Lee Jenkins (27) og faren Wayne gitt nabolaget julestemning med julelys og -dekorasjoner fra 1. desember til 1. januar.

I tillegg til de mange lyslenkene, består oppsettet av svære, oppblåsbare snømenn, en snømaskin og selvfølgelig julenissen.

- Det er så mange som går nedover gata, noen parkerer til og med utenfor, for å ta bilder. Og de gjør det med et smil om munnen, sier Jenkins til nyhetsbyrået Jam Press.

- Det er den største grunnen til at vi gjør dette. Reaksjonene vi får er overveldende, legger han til.

Ber om «strømstøtte»

I år gjør økte strømkostnader det vanskelig å opprettholde tradisjonen.

- Med de økte kostnadene, som alle husholdninger rammes av denne vinteren, blir det vanskelig å fortsette, sier Jenkins, som til daglig jobber på havneparkeringen i Southampton.

Han har derfor opprettet en innsamling på GoFundMe, og håper at lokalsamfunnet vil gå sammen og støtte oppunder prosjektet.

- Jeg ville undersøke om folk var villige til å hjelpe oss med julelysene, da de betyr enormt mye for faren min og meg, sier han videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer