Best i test: Philips 46PFL6606

Philips har rett og slett best bilde og lyd.

Testvinneren. Foto: Per Ervland
Testvinneren. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det første som slår oss med 6606 er at den med sine runde hjørner skiller seg klart fra designet på både Samsung og LG. Smak og behag her altså.

Det er imidlertid kvaliteten på innsiden som gjør at Philips trekker det lengste strået.

Godt utstyrt

I likhet med konkurrentene er også dette en kant-LED basert LCD-TV, med full HD-oppløsning, innebygget dekoder for RiksTV, en USB-inngang og tre HDMI-innganger.

Som hos Samsung får du her kablet nettverksinngang. Også denne modellen kan gjøres trådløs ved å kjøpe en WiFi-dongel som tilbehør, og her blir det straks litt mer aktuelt, siden Philips er den eneste modellen som også lar deg utnytte selskapets NetTV-funksjoner, i tillegg til å laste ned oppdateringer. Det er også mulig å leie filmer via NetTV, men du må du kjøpe et minnekort på 4 GB i tillegg og plugge i TV-en. Det skal også sies at utvalget av filmer heller ikke er blant de største.

Den har imidlertid ikke 3D-funksjon, slik som LG-modellen.

Philips får ellers pluss i margen for være den eneste av de tre som faktisk har god TV-lyd. Her får du faktisk både bass og antydning til litt mellomtone, det er ikke dagligdags på så slanke TV-er.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer