Betaler du for mye for strømmen?

Slik finner du billigste strømleverandør.

Det er nå rekordhøye strømpriser i enkelte deler av landet. Foto: Colourbox.com
Det er nå rekordhøye strømpriser i enkelte deler av landet. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rekordhøye strømpriser i enkelte deler av landet har, om ikke annet, ført én god ting med seg: Flere nordmenn har fått et mer bevisst forhold til strømpriser. For det koster å være lat.

Det er mange måter å krympe strømregningen på, og en av de smarteste er å velge den strømleverandøren som er billigst for deg og ditt forbruk. For eksempel kan en familie i Fredrikstad med variabel strømpris fra Hafslund og et årlig forbruk på 20.000 kWh spare mer enn 3.000 kroner i året på å bytte til variabel strømpris fra Telinet Energi.

Nyttig kalkulator:

Finn billigste leverandør for deg og ditt strømforbruk

Markedskraft/spotpris, fastpris eller variabel pris. Blir du forvirret? Les mer om de ulike typene strømavtaler, og hvilke som lønner seg mest over tid, i vår miniguide

Men hva gjør du, når du har funnet frem til billigste strømleverandør?

Slik bytter du

Med vår strømkalkulator finner du enkelt frem til kontaktdetaljer for det selskapet du ønsker å bytte til. Ved hjelp av urlen til selskapets nettsider, klikker du deg videre, og så er det bare å fylle ut med relevante data.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.