Betaler du for mye?

Lavere strømregninger er kun få tastetrykk unna.

Du kan spare mye på å velge den strømleverandøren med best pris.  Foto: Colourbox.com
Du kan spare mye på å velge den strømleverandøren med best pris. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er kanskje lett å tro at vinterens høye strømregninger er milevis unna. Spesielt i Sør-Norge, der høstferien begynte med knallvær og sensommertemperatur. Vi er imidlertid ubønnhørlig på vei inn i den kalde årstiden, og flere steder i landet har snøen allerede rukket å skape kaos.

At du må betale for varmen, er det liten tvil om, men hvor mye du betaler, kan du være med å påvirke.

Vi kommer fremover til å ta for oss ulike måter å varme opp boligen på, men uansett om du går for strøm, fjernvarme, varmepumpe, ved, pellets, olje eller gass - må du bruke strøm, så vi begynner vår serie her.

Betaler du for mye for strømmen?

Finn ut med vår strømkalkulator

Bytt strømleverandør!

Det er mange måter å krympe strømregningen på, og en av de smarteste er å velge billigste strømleverandør. Det er også kanskje den aller enkleste.

Det første du gjør, er å finne ut hvilken strømleverandør som er billigst for deg og ditt forbruk. Det kan kanskje høres komplisert ut, men vi har gjort jobben enkel for deg. Det eneste du trenger å gjøre er å taste inn relevante data i vår strømkalkulator.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.