Betaler du for mye?

Lavere strømregninger er kun få tastetrykk unna.

Du kan spare mye på å velge den strømleverandøren med best pris.  Foto: Colourbox.com
Du kan spare mye på å velge den strømleverandøren med best pris. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er kanskje lett å tro at vinterens høye strømregninger er milevis unna. Spesielt i Sør-Norge, der høstferien begynte med knallvær og sensommertemperatur. Vi er imidlertid ubønnhørlig på vei inn i den kalde årstiden, og flere steder i landet har snøen allerede rukket å skape kaos.

At du må betale for varmen, er det liten tvil om, men hvor mye du betaler, kan du være med å påvirke.

Vi kommer fremover til å ta for oss ulike måter å varme opp boligen på, men uansett om du går for strøm, fjernvarme, varmepumpe, ved, pellets, olje eller gass - må du bruke strøm, så vi begynner vår serie her.

Betaler du for mye for strømmen?

Finn ut med vår strømkalkulator

Bytt strømleverandør!

Det er mange måter å krympe strømregningen på, og en av de smarteste er å velge billigste strømleverandør. Det er også kanskje den aller enkleste.

Det første du gjør, er å finne ut hvilken strømleverandør som er billigst for deg og ditt forbruk. Det kan kanskje høres komplisert ut, men vi har gjort jobben enkel for deg. Det eneste du trenger å gjøre er å taste inn relevante data i vår strømkalkulator.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer