Bildekvalitet & finesserved TV & PC-bruk

Billedkvaliteten er helt ok ved TV-sendinger, langt bedre ved DVD, og, for de aller fleste; imponerende ved PC-bruk. Det er likevel de praktiske finessene som aktiverer "må ha" følelsen.

Publisert
Sist oppdatert

Som vanlig er det flust av innstillingsmuligheter, og kombinert med gode skjermmenyer og en behagelig fjernkontroll blir det enkelt å utføre fininstillinger godt plassert i sofakroken.

Du skifter enkelt mellom de forhåndsinnstilte bildemodusene naturlig, soft, multimedie, rik og manuell justering via fjernkontrollen. Som vanlig kan du endre lysstyrke, farge, kontrast, skarphet og fargetemperatur.

Tilgjengelige bildeformater er fullskjerm, 4:3, zoom 14:9, zoom 16:9, zoom undertekst, superbred og widescreen.

Bildekvalitet

Som på alle andre LCD-TVer vi har testet, varierer bildekvaliteten veldig avhengig av kvaliteten på inngangssignalene. Ved vanlige TV-sendinger (analoge signaler) viser skjermen seg fra sin beste side ved visning av rolige bilder, samt bilder med mye grafikk.

Ser du kun på denne TVen, vil du antagelig synes at sortnivået er bra. Plassert side om side med en standard billedrørs-TV er det imidlertid tydelig at du mister en del detaljer i mørke partier. Heller ikke når du ser på TV-bilder med mye bevegelse er det spesielt imponerende. Bildet oppdaterer seg ikke raskt nok, og TV-fantastene kommer sikkert til å la seg irritere. Likevel; for den vanlige TV-titter vil antagelig ikke dette bli noe stort irritasjonsmoment. Ved DVD-avspilling er det heldigvis lite å klage over, her flyter det meste jevnt og detaljene kommer langt tydeligere fram.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer