Bildekvalitet: TV & PC-bruk

I motsetning til BeoVision 6 har du her utallige innstillingsmuligheter å bryne deg på.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]
Bildekvalitet: TV & PC-bruk

Liker du å fininnstille er dette riktig modell for deg. Eller hva sier du om:

  • Bilde: Naturlig, soft, multimedie, rik og manuell justering.

  • Format: Fullskjerm, 4:3, zoom 14:9, zoom 16:9, zoom undertekst, superbred og widescreen.

  • Lyd: Musikk, teater, tale og manuell eqaulizer. Og selvsagt mono, stereo og dolby virtuell.
Vi setter pris på alle justeringsmulighetene. Det gjør det mulig å finstille bildet – akkurat slik du selv ønsker det. On-screen menyene gjør det også lett å utføre endringene du har lyst til. I tillegg er fjernkontrollen utstyrt med en rekke praktiske hurtigtaster.

Philips viser nok engang at de er sterke på billedkvalitet. Svart er svart på denne modellen og detaljnivået er høyt, også betrakningsvinkelen er akseptabel. Som vanlig var det selvsagt ved DVD-avspilling at bildet var best. De vanlige testfilmene Istid, spesialutgaven av To tårn samt Unforgiven, var det ingenting å si på.

Den store fordelen med LCD-TVene er at de også passer perfekt til databruk.

Som PC-monitor & TV, eller radio

Etter å ha koblet til PCen, merk at PC-kabel ikke følger med, er det bare å trykke på PC-knappen på fjernkontrollen for å få opp skjermbildet. Hos oss var det ikke nødvendig å gjøre noen justeringer, men om du skulle ha behov for det, er on-screen menyene enkle å forstå. Optimal skjermoppløsning oppnås forøvrig ved å stille skjermkortet på 1024*768, og 60 Hz.

Vi prøvde også PC-spillet Freedomfighter uten problemer. Hvorvidt TVen er egnet til de mest grafikkavanserte spillene fikk vi imidlertid ikke testet.
Delkonklusjonen er likevel enkel: Dette er moro.

I PC-modus kan du også aktivere PIP-funksjonen (PIP = bilde i bilde), som gir deg et TV-bilde slik at du også får fulgt med på fotballkampen mens du jobber. TV-bildet kan for øvrig flyttes rundt på skjermen, og du kan endre størrelsen etter hva som passer.

Den innebygde radioen er også et pluss. Du kan lagre 40 FM-stasjoner, og navngi dem om du vil. Dermed kan du altså velge å høre på radioen, eller se og høre på TVen, samtidig som du jobber med PCen.

PIP og radio er uten tvil meget praktiske finesser.

Stor fot

Bildekvalitet: TV & PC-bruk


Den medfølgende TV-foten er pen å se på, men er nesten like lang som TV-skjermen. Det betyr at TVen må plasseres på et bredt underlag for å stå støtt. I tillegg er TV-foten bare justerbar oppover og nedover.

På dette punktet setter vi mer pris på Bang & Olufsens plasseringsvennlige løsning og motordrevne fot.

Tekst-TVen


Tekst-TVen fungerer helt greit, men er ikke så rask som hos Bang & Olufsen.

Trykk her for å gå videre i testen

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer