Bildekvalitet: TV & PC-bruk

I motsetning til BeoVision 6 har du her utallige innstillingsmuligheter å bryne deg på.

Publisert
Sist oppdatert

Liker du å fininnstille er dette riktig modell for deg. Eller hva sier du om:Bilde: Naturlig, soft, multimedie, rik og manuell justering.Format: Fullskjerm, 4:3, zoom 14:9, zoom 16:9, zoom undertekst, superbred og widescreen.Lyd: Musikk, teater, tale og manuell eqaulizer. Og selvsagt mono, stereo og dolby virtuell.Vi setter pris på alle justeringsmulighetene. Det gjør det mulig å finstille bildet – akkurat slik du selv ønsker det. On-screen menyene gjør det også lett å utføre endringene du har lyst til. I tillegg er fjernkontrollen utstyrt med en rekke praktiske hurtigtaster.

Philips viser nok engang at de er sterke på billedkvalitet. Svart er svart på denne modellen og detaljnivået er høyt, også betrakningsvinkelen er akseptabel. Som vanlig var det selvsagt ved DVD-avspilling at bildet var best. De vanlige testfilmene Istid, spesialutgaven av To tårn samt Unforgiven, var det ingenting å si på.

Den store fordelen med LCD-TVene er at de også passer perfekt til databruk.

Som PC-monitor & TV, eller radio

Etter å ha koblet til PCen, merk at PC-kabel ikke følger med, er det bare å trykke på PC-knappen på fjernkontrollen for å få opp skjermbildet. Hos oss var det ikke nødvendig å gjøre noen justeringer, men om du skulle ha behov for det, er on-screen menyene enkle å forstå. Optimal skjermoppløsning oppnås forøvrig ved å stille skjermkortet på 1024*768, og 60 Hz.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer