Bilder i LCD-ramme

DAGENS DINGS: Ligger digitalbildene dine godt skjult på harddisken? Kjøp en bilderamme med LCD-skjerm og vis slideshow av feriebildene, både med og uten lyd.

Publisert
Sist oppdatert

Digitalkameraentusiaster flest får ofte kritikk for én ting:

Vi er ikke flinke nok til å fremkalle eller printe ut bildene.

Resultatet er at vi har tusenvis av bilder godt skjult på hardisker, minnebrikker eller brente CD-plater.

Høres det kjent ut? Engelske Pacific Digital Memory Frame mener de har funnet løsningen for å frigjøre bildene fra PCen.

Ramme med LCD-skjerm

Trikset Pacific har brukt er å sette en LCD-skjerm inn i – det som ved første øyekast ser ut som – en vanlig billedramme.

Overføringen av bildene skjer via USB, og i tillegg til minnekort av typen CompactFlash og SmartMedia, takler den også Sonys Memory Stick.

Dermed får du altså en ramme som kan inneholde flere bilder. Bildene kan selvsagt roteres, du kan legge inn navn, og vise dem fortløpende i slideshow etter intervaller du selv bestemmer.

Pris?

Pacific har foreløpig to ulike rammer til salgs, men dessverre er prisen stiv. Den billigste koster 385 Euro, mens den største koster 593 Euro. Det tilsvarer henholdsvis 3.382 og 5.210 kroner.

Vi har imidlertid sett den minste modellen til 300 dollar på Amazon.com, noe som tilsvarer rundt 2.070 norske kroner. Er du interessert lønner det seg altså å sammenligne prisene nøye.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer