Billedkvalitet: TV & DVD

Er du av den typen som liker å finjustere komponenter i timesvis? Da er dette modellen for deg.

Publisert
Sist oppdatert

Som nevnt kjenner vi igjen skjermmenyene fra tidligere Sharp-modeller. Det betyr igjen at du har svært mange innstillingsmuligheter å bryne deg på.

Eksempler på valg i bildemenyen:OPC, optisk bildekontroll som justerer bakgrunnsbelysningen på skjermen automatisk etter omgivelsene i rommet. Du kan også justere bakgrunnsbelysningen manuelt, og ha som vanlig mulighet til å endre kontrast, lysstyrke, farge, og skarphet.

Du kan imidlertid også velge ”avansert” på menyen, og her tar det virkelig av. CMS fargejusteringssystem gir deg blant annet: CMS Hue=rødaktig eller blåaktig tone på 6 ulike alternativer, CMS Saturation=øker og minsker fargemetningen på 6 ulike farger, CMS Value= lysere eller mørkere på 6 ulike farger

I/P og filmmodus, samt 3D-Y/C for å redusere flimring og fargestøy For ekte teknokrater er antagelig dette en ønskedrøm. Dessverre tror vi at den jevne kunden vil oppleve dette som mer forvirrende enn oppklarende. I praksis er dette en TV der vi anbefaler at du får hjelp av profesjonelle til å stille den inn. Roter du deg helt bort er uansett muligheten til å tilbakestille TVen til fabrikkinnstillingene kjekk å ha.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer