Billig & progressivt fra Sony

DVD: Når du får kjøpt billige DVD-spillere til under 500 kroner i dagligvare- butikken, må de store produsentene skifte taktikk for å beholde kundene. Nå lanserer Sony to nye billigspillere. Begge er slanke, og en er progressiv.

Publisert
Sist oppdatert


Sony har nettopp lansert to nye DVD-spillere som de selv hevder er blant de tynneste på markedet. Den minste er kun 4,3 cm høy, og bør dermed være enkel å plassere selv i de minste TV-stuer.

Begge spillerne har 12 bits 54 MHz D/A-omformere, og Sonys nye Precision Drive 3-teknologi, som ifølge produsenten skal gi bedre og jevnere overføring av bilde- og lydsignalene fordi spillerens lesehode lettere følger platenes eventuelle ujevnheter.

Hvilke formater?

Spillerne leser:

  • JPEG, Kodak Picture CD, DVD-R/RW (video mode og VR mode), +RW/+R, CD, CD-R/RW, MP3-CD, Video CD samt Super video CD.

DVP-NS585P med progressiv scan = 1.400,-
DVP-NS585P med progressiv scan = 1.400,- Vis mer


Progressiv

[Ugjyldig objekt (NAV95133)]

Det er kun DVP-NS585P som har progressive scan, og den anbefales derfor for deg som skal bruke spilleren på en TV av stor størrelse, for eksempel en av de store flatTVene vi har testet. Kort fortalt gjør progressiv scan at bildet blir noe roligere enn ved den tradisjonelle interlaced scan-teknikken.

DVP-NS355 og DVP-NS585P kommer med sølvfarge, mens DVP-NS355 også leveres i svart.

Veiledende pris:

  • DVP-NS355 = 1.200,-

  • DVP-NS585P = 1.400,-

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer