Billig bærbar DVD

For under 2000 kroner får du en bærbar DVD-spiller med skjerm og fjernkontroll. Salgssted: I norske dagligvarebutikker.

Publisert
Sist oppdatert

Er du ofte ute og reiser, eller har du små barn? Da kan det være praktisk med en bærbar DVD-spiller. Spesielt setter vi pris på muligheten for å beholde freden i baksetet på årets bilferie.

I følge Target AS får du nå en komplett bærbar DVD spiller med skjerm, fjernkontroll, monteringsstropper for bilsete, og batteri for 1.990 kroner. Vanlig pris er godt over 3.000 kroner, og da får du heller ikke med ekstrautstyret som er inkludert i denne pakken.

Spilleren har nettopp blitt lagt ut for salg i utvalgte Rimi og Maxi butikker over hele landet.

Inkludert i prisen er....bæreveske og remmer til montering på nakkestøtte,.. lader og oppladbart batteri for 2,5 timers bruk,.. stereo hørepropper samt kabel for tilkopling til spillkonsoll og TV,12-volts sigarett tennerkabel og strømadapter til 230V

Formater & spesifikasjoner

I tillegg til DVD-filmer kan du også spille av VCD, SVCD, MP3, Foto-CD, CD-R, CD-RW og musikk-CDer. Soneendring via fjernkontroll gir også mulighet til å se dine amerikanske DVD-filmerDolby Digital & DTS Surround for tilkobling til hjemmekinoanlegget6,2 tommer active-matrix TFT skjerm (16:9-format)2 stereo innebyggede høyttalere

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer