Billig hjelp og trøst hos Hageselskapet

Det Norske Hageselskap kan vise seg å være redningen for deg som bryr deg om hagen, og trenger hjelp for en billig penge.

Publisert
Sist oppdatert

Medlemskontingenten på 425 kroner per år kan gi deg følgende tjenester, både i startgropa og i tiden etter:

1. Sjekk av jordsmonnetKvaliteten på jorden i hagen din er helt grunnleggende for hvordan du lykkes. analyse hos Jordforsk Lab på Ås mot rundt et par hundre kroner. Er du medlem i Hageselskapet, kan du få hjelp til å få analysen tolket og vurdert gratis av selskapets konsulenter.

2. HjembesøkMot en sum på omtrent 2000 kroner, tilbyr hageselskapet hjembesøk med planleggingshjelp. Du får besøk av en landskapsarkitekt, som i løpet av en time eller to tar overblikket, og gir deg ekspertråd.

- Også en Landskapsarkitekt vil stille opp gratis og se på hagen din, men da vil de ofte notere sine forslag til tiltak med henblikk på et engasjement, forteller Redalen. Noterer du flittig i løpet av besøket fra vår ekspert, vil du få hele tiltakslisten til odel og eie, forteller faglig leder Gustav Redalen i Hageselskapet.

Gratis konsulenttjenesteMedlemmer får også tilbud om gratis svar på spørsmål over e-post.

4. Billig juridisk hjelpHar du naboproblemer eller andre tvister gående i forbindelse med hagen din, har hageselskapet også egne drevne hagejurister, som mot en egenandel på kroner…, kan gi deg bistand.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer