Beste telys

Billig-telys best i test

Billigkjede vinner test av telys.

BEST I TEST AV TELYS: Disse telysene fra Rusta er kåret til best i test - men også Ikea får utmerkelse, fordi de gir mest brenntid for pengene. Foto: Rusta
BEST I TEST AV TELYS: Disse telysene fra Rusta er kåret til best i test - men også Ikea får utmerkelse, fordi de gir mest brenntid for pengene. Foto: Rusta Vis mer
Publisert

Svenske SVT har testet telys. De har sjekket hvor lenge telysene brenner, om de brenner så lenge som de lover på pakken, om lysene går an å tenne igjen etter at de har blitt slukket - og hvilke lys som gir deg mest lys for pengene.

I konkurranse med Ikea, Clas Ohlson, Coop, Liljeholmens og ICA Selection, går Rusta ut som testvinner.

Derfor vinner Rusta

Rusta er lysene som greier å bli tent på nytt flest ganger - og de er lysene som brenner lengst i forhold til hva de lover på pakken.

Lysene som et testet fra Rusta er svanemerket, i plastkopp, er av 100 prosent stearin og kommer i 15-pakk. Pris i Norge er lik som i Sverige, hvor testen er utført: 29,90 per pakke.

Cecilia Gärdestad, presseansvarlig for Rusta, sier til Dinside at de setter stor pris på utmerkelsen:

- Vi er veldig stolte og glade for å bli utpekt til testvinner. Vi jobber kontinuerlig med kvalitet og bærekraft og ser på dette som et bevis på det gode arbeidet vi har gjort på dette området, sier Gärdestad til Dinside.

Hun forteller også at spesielt skandinaver er veldig glade i telys.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer