Billige og gode scartkabler

HIFI: Misfornøyd med bildet på din nye storskjerm? Det kan skyldes at du bruker den medfølgende scartkabelen. Danske Hifi4all har sammenlignet syv scart-kabler fra 79 til 699 kroner. Her er deres konklusjon.

Publisert
Sist oppdatert

Danske Hifi4all.dk har sammenlignet scartkabler som i Danmark selges fra 79 til 700 kroner.

Selv om de dyreste kablene utmerker seg med høyest kvalitet, er det også to av billigkablene som får meget god kritikk. Magasinets konklusjon er derfor at det er fullt mulig å kjøpe billige scartkabler av god kvalitet. I hvert fall så lenge kabellengden ikke blir for lang.

Kriterier

Hifi4all.dk har vurdert kablene etter.. ..kvalitet, det vil si billedkvalitet, antatt holdbarhet og design... pris. Karakteren på pris må ses i sammenhæng med kvaliteten på den aktuelle kabelen.

1. Tech-Link Scartkabel WRES-XS 700810

Denne kabelen får 11 av 13 poeng på kvalitet og 10 av 13 på pris. Prisen i Danmark er 699 kroner.

Pluss: Kabelen er sølvfarget, med unntak av de forgylte terminalene. Kabelen er 1,5 cm tykk, virker solid og har en ferritring i begge ender for å filtrere bort uønskede frekvenser og støy. Selve stikkene er av forkrommet – noe som vitner om svært lang holdbarhet.

Skal gi meget bra bildekvalitet. Ingen antydning til forstyrrelser eller støy, god sort- og hvitbalanse, og gir realistiske farver. Anbefales også til svært dyre hjemmekinoanlegg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer