Billigere hytter i Sverige

Kvadratmeterprisen halveres.

Svensk hytte til venstre, norsk til høyre. Begge hyttene ligger i de sørlige grenseområdene, i Østfold og over grensen.
Svensk hytte til venstre, norsk til høyre. Begge hyttene ligger i de sørlige grenseområdene, i Østfold og over grensen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Billigst i Østfold ved svenskegrensa: 475.000 kroner for 47 kvadratmeter på festetomt.Billigst over grensen, i Värmland/Västra Götaland: 163.188 norske kroner for 40 kvadratmeter på selveiet tomt.

Kvadratmeterprisen på den norske hytta er 10.106 kroner, og på den svenske 4.080 kroner.

Hyttedømmen er nærmere med svensk fortegn ...

Grenseområder

Vi har sett på hytteprisene i Norge kontra i Sverige. Vi har tatt utgangspunkt i norske og svenske steder langs grensen - som gjerne kan tilby noe av de samme attraksjonene, eksempelvis skisportstedet Trysil i Norge versus skisportstedet Sälen i Sverige.

Det er 73 kilometer, eller en drøy time med bil, mellom Sälen og Trysil - men prisforskjellene er større enn drivstoff for 7 mil ekstra kan rettferdiggjøre.

Hva koster hytta deg? Regn ut døgnprisen ved hjelp av vår kalkulator

Vi vil understreke at dette kun er eksempler på hva som er tilgjengelig på markedet akkurat nå, for å belyse prisene i Norge kontra Sverige. Før en kjøpsbeslutning tas, bør du selvsagt nøye besiktige og vurdere standard på bygningen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer