Billigst tak over hodet

Er målet å få billigst mulig tak over hodet, og er du ikke spesielt kravstor? Sjekk leilighetene du får til under 2.000 kroner i måneden.

Publisert
Sist oppdatert

Lei av millionlån, høye husleier og dårlig råd? Kanskje du skulle hoppe av boligspiralen og heller leie deg inn på en superbillig hybel?

Og ja, det er faktisk fremdeles mulig å få et lite krypinn til under to tusenlapper per måned. Luksus? Nei, ikke akkurat. Men er penger viktigere enn komfort, kan dette altså være løsningen.

TRYKK HER FOR Å GÅ DIREKTE TIL ANNONSENE MED BILLIGE LEILIGHETER.

Farlig råd?

I det siste har ekspertene kranglet om hva som skjer med boligprisene fremover. Enkelte har til og med gått så langt at de har anbefalt folk å selge boligen sin, og leie for en periode.

Som en motvekt til dette skrev DinSide Økonomi for et par uker siden at det er historisk billig å eie - i forhold til å leie. Det kan du lese mer om i denne artikkelen: Historisk billig å eie.

Men nå er det jo selvsagt slik at man ikke får kjøpt mye bolig hvis man bare har 2.000 kroner til disposisjon på boligkontoen hver måned. Derfor må man nok basere seg på å leie hvis pengene ikke rekker lenger enn det.

Koster en krone?

Søker man for eksempel på finn.no, og ber om leieleiligheter/hybler under 2.000 kroner, får man opp 17 annonser i Norge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer