Biltema vår/sommer 2011

Også Biltema kommer med ny katalog om våren

Biltema vår/sommer 2011
Publisert
Sist oppdatert

Kataloger virker. Leter man etter noe som kan løse et problem er det få ting som slår en godt organisert katalog. Enten det gjelder festemidler, verktøy, deler, tilbehør eller ganske enkelt fristelser - katalogen er din venn. Dessuten gir kataloger idéer og inspirasjon.

Biltema har nylig sluppet sin vår- og sommerkatalog, og byr på 484 sider som spenner over et stort register. Biltema skiller seg ut fra de andre to store mekk-hjem-og-dings-varehusene med sitt fokus på bildeler og bilrelatert verktøy, men det er bare fram til side 170 i katalogen. På resten av de over 300 sidene finner vi alt mulig annet til båt, hus, hjem, kontor og fritid.

Katalogen er i kjent stil og har mye til felles med butikkene. Det er ikke mye feminint jåleri over presentasjonen verken på papir eller i butikk, men det fungerer. Utvalget er stort og man får gode idéer ved å gå omkring både i butikk og mellom katalogsidene.

Se også hva vi synes om den nye katalogen til Clas Ohlson

De tunge tingene

For de som har en stor garasje og foretrekker å mekke bil eller andre kjøretøyer selv, har Biltema nå et tungt tilbud - en hydraulisk sakseløfter som klarer 3 tonn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer