Blader for nevenyttige

Blader er fremdeles kjekke å ha, også for de som liker å gjøre noe.

Publisert
Sist oppdatert

Til tross for Internett finnes det fremdeles et enormt utvalg av blader med fokus på spesielle interesser. De er praktiske å lese, du blar raskere enn selv den sprekeste PC på nettet klarer å levere, og oppløsningen på bilde og tekst er kanskje enda et hakk bedre enn på skjermen hos de fleste.

Boligmagasiner som inneholder interiørtips og reportasjer om all verdens lekre innredninger og løsninger finnes i hopetall. De er nok fortrinnsvis rettet mot den feminine delen av befolkningen, og fokuserer i liten grad på hvordan man gjør ting selv. I hvertfall når vi snakker om bruk av tyngre verktøy og maskiner enn nål og tråd, pensel og malingsspann...

For de som liker å fikse ting i egen bolig, eller tar den enda lenger ut i snekkeri eller mekanikk, finnes det også en del blader å få tak i. Her finner du idéer, byggeprosjekter som blir beskrevet i detalj og masse informasjon om nyttige verktøy og tilbehør.

På norsk er ikke utvalget spesielt stort, men på engelsk finnes det mye, på alle nivåer.

Utvalg i Norge

Her hjemme er det Narvesen som sitter på praktisk talt all distribusjon av blader og magasiner. Det finnes noen unntak, men det er som regel begrenset til at enkelte spesialforretninger tar inn noen magasiner som dekker målgruppen for butikken. Det samme gjelder internt i klubber.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer