Blaupunkt Travelpilot

Bilnavigasjon gjør at du og din bedre halvdel slipper å krangle om veien og i stedet kan høre på musikk fra radio, CD eller MP3-spilleren. TravelPilot E2 fra Blaupunkt er ett alternativ.

Publisert
Sist oppdatert

Nesten alle biler kan i dag leveres med en eller annen form for navigasjonssystem. Prisen, som i snitt ligger over 20.000 kroner for et komplett anlegg, er imidlertid for stiv til at det kan forsvares ut ifra et normalt behov.

Løsningen for oss på lønnskonto blir derfor de bær- og flyttbare modellene, eller andre alternativer fra ettermarkedsleverandørene.

Blaupunkts TravelPilot E2 gir deg alt i en boks, det vil si bilstereo med radio, CD og MP3-spiller og et navigasjonsanlegg, men de er selvsagt ikke alene om slike løsninger; Trykk her for å se store bilder av Blaupunkt og konkurrentene fra Pioneer, Cube og Clarion, eller les pressemeldingen fra Blaupunkt nedenfor.

Fortellerstemme

Med TravelPilot E2 blir du guidet av kjøreveiledninger som gjør at du ikke behøver å ta øynene vekk fra veien i løpet av hele turen. Kjøreveiledningene skal komme i god tid før man skal foreta en ny handling, og trenger du å få gjentatt siste veiledning, kan det gjøres ved et raskt trykk på en enkelt tast.

Selve navigasjonen baseres på digitaliserte kart og dynamisk navigasjon som identifiserer hindringer langs ruten. TravelPilot E2 inneholder også en justerbar optimal rute, det vil si en blanding av rask rute (motorvei) og kort rute i en kombinasjon som kan tilpasses av føreren. Kartet har også husnummerintervaller.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer