Ble Arnold dobbelt så bra?

Vi liker filmen, og spesielt den "opprivende" skilsmissescenen mellom vår helt og Sharon Stone får fram smilet. Dessverre er det ikke like bra som det kunne ha vært.

Publisert
Sist oppdatert

I anledning våre flatTV-tester, har vi lastet ned flere gratis prøveklipp fraWMV-HD. Vi har også fått oversendt flere opptak fra utenlandske HDTV-sendinger fra ivrige hjemmekinoentusiaster.

Vi har spilt av disse klippene og filmene via vår stasjonære PC, og vi har latt oss imponere over den gnistrende fargekvaliteten og ikke minst den store dybden i bildet. Det var derfor ikke små forhåpninger vi hadde til Total Recall-disken i WMV-HD-format. Dessverre innfrir den ikke helt.

Bra menyer, men...

Etter å ha plassert DVD-ROMen i PCen startes en egen avspiller som du må bruke. Ingen av de andre spillerne vår test-PC var utstyrt med, klarte altså å spille av filmen. Dette er forsåvidt greit, selv om jeg skulle ønske det hadde vært mulig å bruke en valgfri spiller.

Når selve menyen til slutt kommer opp på TVen, (vi brukte blant annet LCD-TVen Grundig Tharus) lot vi oss imponere over at den var tilnærmet flimmerfri. Dette lovet altså godt.

Dessverre ble resten en skuffelse, og minusene er som følger:Defaultinnstillingene var tysk tale og tysk tekst, og det var kun mulig å bytte til engelsk tale og tekst. Det manglet altså norsk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer