Bli kjent med ditt nye nabolag

Noen har gjort jobben for deg.

Verktøykassen for å presentere boliger til salgs blir stadig større. Vi liker "nabolagsinformasjonen" du kan få på finn.no. Foto: Per Ervland / Finn.no
Verktøykassen for å presentere boliger til salgs blir stadig større. Vi liker "nabolagsinformasjonen" du kan få på finn.no. Foto: Per Ervland / Finn.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du en av dem som følger ivrig med på Finn.nos boligsider, har du kanskje lagt merke til en ny liten boks som legger seg under bildene i annonsen, merket "Nabolagsinfo".

Nabolagsinfo er en nøytral smørbrødliste over hva nabolaget har å by på; alt fra hvilken kirke du sogner til, hvilke barnehager og skoler som er i området, nærhet til ulike servicetilbud, oversikt over idrettstilbud - samt en kjapp demografisk oversikt over beboerne i området.

Research du i utgangspunktet kan gjøre mesteparten av selv, men som likevel kan være en gavepakke hvis du er ny på et sted, eller ser på boliger i ulike områder.

Skal du kjøpe bolig? Ikke glem å sjekke dette før du signerer

Oversikt

Nabolagsinfo er utarbeidet av Eiendomsprofil, et selskap der Finn er majoritetseier.

- Hovedproduktet vårt er en PDF som brukes som et innstikk i papirprospektene, men nå gir vi dem som kjøper papirvarianten en elektronisk fil som de kan legge ved Finn-prospektet, sier Petter Nyborg, direktør i Eiendomsprofil.

Produktet markedsføres i hovedsak mot meglere, men også privatpersoner kan bestille - for eksempel dersom du er en av dem som velger å selge boligen din selv. Prisen til privatpersoner er 250 kroner, eksklusive moms.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer