Bli med i multimediebilen

LYD & BILDE: Demobilen til Cube har fem TV-skjermer for bilnavigering og bakseteunderholdning. Bli med på visning.

Publisert
Sist oppdatert

Siden de fleste nye biler leveres med integrerte stereoanlegg, er det ettermontert navigasjonsutstyr og bakseteunderholdning som tas i bruk for å kapre nye kunder. Og heldigvis - nå har også prisene begynt å komme ned på et akseptabelt nivå.

Vi har tidligere fortalt om Sonys 2003-nyheter, denne gangen har vi sett på utvalget til Cube, og i tillegg tatt en runde i demo-bilen.

Cube - multimedia i bilen

- Våre produkter er spesielt fristende for deg som kjører langt og har passasjerer i baksetet. Men også føreren får sitt. Bilnavigering er et absolutt pluss for sjåføren, sier Tor Kåre Frafjord, produktsjef i Cube.

- At prisene er langt gunstigere sammenlignet med for et par år tilbake er selvsagt ingen ulempe for salget, og spesielt pakkeløsningene har slått bra an, sier Frafjord, og nevner to eksempler:Pakken kalt MMP1. Der får du TV-134, som alene koster 4.840, og DVD-spilleren 1352 som koster 3.785. Veiledende pakkepris er 7.490.-, men flere forhandlere tilbyr denne pakken for 5.990.

I tillegg selger Bilradiospesialisten en pakke med DVD174 og AM070, en 7 tommers widescreen-monitor til 5.990.- - Slike priser er selvsagt med på å gjøre bakseteunderholdning langt mer attraktivt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer