Blu-Ray spiller til 900 kroner

Endelig priset for massemarkedet.

Foto: Bilder fra Recordere.dk
Foto: Bilder fra Recordere.dk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dagen etter Thanksgiving, det vil si 28 november, er en stor salgsdag i USA, en slags massiv innledning på julesalget. Og i år klinker Wal-Mart til med et skikkelig tilbud til alle som vil ha bedre lyd og bilde i stua.

Deres billigste Blu-Ray spiller blir nemlig satt ned fra 198 til 128 dollar, som i norsk valuta vil si en salgspris på 900 kroner.

Det er en pris vi skulle ønske vi snart så i Norge også, for selv om bransjen kåret Blu-Ray spillere til årets julegave, så er det ingen tvil om at høye priser hittil har bremset salget betraktelig.

Ikke kjøp den

Billigspilleren går under navnet Magnavox, men skal være satt sammen av Funai som allerede leverer OEM-produkter som andre produsenter kan sette sine egne klistrelapper på.

Det er svært sparsomt med opplysninger om akkurat denne spilleren, men fra dette bildet kan vi se at spilleren har HDMI- og komponent-utgang, men at den mangler analog dekoding av surround lyden. Den ser heller ikke ut til å ha minnekort- eller nettverksmulighet, noe som vil si at den ikke er oppgraderbar eller takler den siste Blu-Ray profilen som heter 2.0.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer