B&O: Design med hjerne

Det tok sin tid, men nå er også TV-ene til våre danske venner verdt en titt.

BeoVision 7-55 Foto: B&O
BeoVision 7-55 Foto: B&O Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når Bang & Olufsen lanserte BeoVision 10 før jul fikk de mye oppmerksomhet, og det er lett å forstå hvorfor: Den 40-tommer store LCD TV-en bruker kant-LED for å bli så slank som mulig, og har i tillegg en stor nedre del som skjuler et aktivt toveis stereosystem med senterbass. (PS: Ved lanseringen fikk du kun BeoVision 10 i 40-tommers størrelse, men nå er også 46-tommeren å finne i butikkene.)

All viraken rundt BeoVision 10 gjorde imidlertid at mange, inkludert meg selv, glemte storebroren BeoVision 7-55. Det var nok en tabbe, for etter å ha sett dem begge i praksis er det i hvert fall ingen tvil om hvilken jeg ville valgt.

BeoVision 7-55

Med sine 55-tommer er den for det første langt mer egnet til de store filmopplevelsene, men det er strengt tatt det på innsiden vi liker best.

I motsetning til BeoVision 10 er nemlig LED-diodene på 7-55 plassert rett bak selve skjermpanelet, og du får også lokal dimming av diodene. Dette er forøvrig det samme prinsippet Philips har fulgt på vår TV-favoritt 46PFL9704, og hvorfor dette gir pluss i margen har en enkel forklaring:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer