Bo i en vedstabel

Smart hytte som ikke stikker seg for mye ut i landskapet.

Bo i en vedstabel
Publisert
Sist oppdatert

Flake House av det franske arkitektkontoret Olgga architects skjuler seg tilsynelatende inni en vedstabel.

- Tanken bak Flake house er å kombinere hi-tech og low-tech. Eksteriøret ser ut som om det hører hjemme i nærheten av skogen, mens interiøret er minimalistisk og moderne, sier Guillaume Grenu i Olgga architects til DinSide.

Se også det utrolige huset: Drømmehjem eller reinspikka mareritt?

Soverommet du tar med deg

Det er ikke vann og vvs-opplegg, og selv om det selvfølgelig mulig å bygge det inn, er det vel strengt tatt ikke plass til det. Det er således et perfekt lite hus å sette opp i noens hage. Så kan dere nyte godt av hyggelig samvær og felles middager, men samtidig ha muligheten til å trekke dere litt tilbake når du skulle ønske det.

Synes du det virker fælt å snylte på noen år etter år, er det kanskje praktisk at Flake House er et delvis mobilt overnattingssted. Hva med hagen til svigers hytte det ene året, dine foreldres landsted det neste?

- Det er ikke en mobil hytte på samme måten som en campingvogn, men det er for deg som ikke nødvendigvis ønsker å tilbringe sommeren samme sted år etter år, men likevel liker tryggheten det er å ha familliære vegger rundt deg, sier Grenu.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer