Boligens x-faktor

En x-faktor vil gjøre boligen din mer attraktiv både for deg selv og andre.

Vannliljedammen er en klar x-faktor for dette huset. Dersom din egen bolig ikke har en like klar x-faktor, kan du skape en selv! Foto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com
Vannliljedammen er en klar x-faktor for dette huset. Dersom din egen bolig ikke har en like klar x-faktor, kan du skape en selv! Foto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Få boligen din til å skille seg ut i mengden ved å gi den det lille ekstra: En x-faktor!

- Et hjem med x-faktor er lettere å selge. Dette "lille ekstra" kan nemlig sikre at det er nettopp ditt hus kjøperne husker og vender tilbake til, etter å ha kikket på 10-12 boliger, forklarer arkitekt Kristine Virén til det danske bolignettstedet bolius.dk.

Men det er ikke bare viktig å tilføre boligen din det lille ekstra om du skal selge. En x-faktor kan også være til glede for deg selv, om du har planer om å fortsette å bo i boligen din.

Se hva som er de spesifikke x-faktorene for barnefamilier, single, kvinner, menn og for par når barna har flyttet ut.

- Mange er ikke klar over at hjemmet deres har en x-faktor. Men når vi kommer innom hos folk og fremhever alle de positive tingene ved hjemmet deres, blir de ofte så glade og fornøyde at de ikke vil flytte likevel, forteller eiendomsmegler Michael Tholstrup til bolius.dk.

Den gode nyheten er altså at du kanskje allerede har en x-faktor i hjemmet ditt. Det gjelder bare å oppdage den. Og ifølge arkitekt Virén kan man enkelt trene seg opp til å klare å se boligers x-faktorer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer