Leiebolig

Boligmareritt: - Trodde jeg var veldig heldig

Mia Krogen (23) studerer i Oslo, og var desperat etter ny bolig. Det endte i mareritt. - Vi tar det alvorlig, svarer utleier.

MUGGSOPP: Mia Krogen (23) fant mye muggsopp i leiligheten. Foto: privat
MUGGSOPP: Mia Krogen (23) fant mye muggsopp i leiligheten. Foto: privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mia Krogen (23) var desperat etter bolig før skolestart, og spådde flere måneder framover med visninger. Etter kort tid fikk hun likevel napp hos Anker Studentbolig i Storgata i Oslo.

- Jeg trodde jeg var veldig heldig, sier Krogen til DinSide.

Fikk ikke visning

Krogen møtte opp til det hun trodde var en visning, men fikk beskjed om at hun måtte skrive under på leiekontrakten før hun fikk se leiligheten. Hun følte derfor at hun tøyde grensene ved å få se leilighetens tilstand, men det fikk hun til slutt.

Daglig leder i Anker Studentbolig tilbakeviser kritikken. Les hele svaret lenger ned i saken.

Mia opplevde visningen som kort og uprioritert av utleier, og leiligheten som skitten og innestengt. Det hun trodde var svart skit på vegger og i vinduskarmen viste seg å være noe mye verre. Lukten som møtte henne kunne minnes om en kjeller.

- Man er så desperat etter å finne noe at man bare tar det som er tilgjengelig. Jeg følte meg til og med heldig som hadde funnet noe så fort. Sier Krogen til DinSide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer