Boligprisene der du bor

Her kan du sjekke om din bolig har falt i verdi.

Foto: Palle Peter Skov
Foto: Palle Peter Skov Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Marstallene for boligmarkedet er klare: Den siste måneden har gjennomsnittsprisen på landets boliger steget med 0,1 prosent. Det er mindre enn prisene statistisk sett har steget i mars måned de siste årene, og justert for denne faktoren falt prisene med 0,2 prosent i snitt.

De ferske pristallene ble presentert av Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) og Eiendomsmeglerforetakenes Forening (EFF) i dag.

Hvor mye er boligen din verdt?

Sjekk her!

Lav kvadratmeterpris betyr prisoppgang

Naturlig nok er ikke landsgjennomsnittet representativt for alle boligmarkedene. Den siste måneden har likevel hatt en svært jevn utvikling i prisene, der de fleste områder har hatt en nullutvikling, mens andre steder har beveget seg i intervallet pluss/minus 1 prosent.

Derfor er det mer interessant å se hvordan gjennomsnittsprisene i 2009 har utviklet seg i forhold til gjennomsnittsprisene i fjor. Da er forskjellene store, og det er en gjennomgående konklusjon vi kan trekke når vi ser på prisbildet.

- Det er stedene med lavest kvadratmeterpriser som har hatt den mest positive prisutviklingen så langt i 2009, sier direktør Finn Tveter i NEF.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer