Boligprisene der du bor

Hvor mye har prisene sunket i ditt fylke?

Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag la eiendomsmeglerbransjen frem boligprisstatistikken for juli. For boligeiere var det ikke særlig hyggelig lesning. I snitt har boligprisene sunket 2,2 prosent den siste måneden. Korrigert for sesongvariasjoner gikk prisene ned 0,7 prosent.

Hva er boligen din verdt?

Og det er ingen som slipper unna bolignedturen denne måneden. Samtlige områder som dekkes av statistikken fra Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) og Eiendomsmeglerforetakenes Forening (EFF) viser prisnedgang.

Til og med oljebyen Stavanger, som i snitt har hatt en prisoppgang på 4 prosent i år, har fått seg en liten nedtur. Der gikk prisene ned drøyt 1 prosent fra juni til juli i år.

I de tre største byene har nedgangen den siste måneden vært større. I Oslo, Bergen og Trondheim har prisene falt med cirka 2 prosent den siste måneden.

Dyre kvadratmeter

De dyreste kvadratmeterne bolig finner du ikke så overraskende i hovedstaden. Der er kvadratmeterprisen på boliger nå 32.900 kroner. Det er en nedgang fra 33.500 kroner i juni. Nest dyrest er Bærum, med en kvadratmeterpris på 31.700 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer