Boligprisene opp

Prisene på leiligheter steg minst.

Publisert
Sist oppdatert

Boligprisene gikk opp 0,9 prosent fra januar 2008 til februar 2008. Korrigert for sesongvariasjoner steg prisene med 0,4 prosent.

Prisene var 0,1 prosent høyere sammenliknet med januar 2007.

De ferske boligpristallene ble lagt frem av Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) og Eiendomsmegler-foretakenes Forening (EFF) i dag.

- Det vi ser nå er et mer edruelig marked. Selgerne har fortsatt høye forventninger, men er i ferd med å skru dem ned, sier Torbjørn Ek, nestleder i EEF.

KALKULATOR: Hva er boligen din verdt?

Leilighetene trekker ned

Eneboligprisen steg med 2,3 prosent fra januar til februar. Prisene på delt bolig var 3,7 prosent høyere i februar enn januar. Leiligheter steg med 0,7 prosent, noe som er hakket mindre enn snittet.

Leiligheten står for det desidert største antallet omsatte boliger, derfor trekker leilighetprisene gjennomsnittsstatistikken ned.

Ikke lenger "løp og kjøp"

Antall omsatte boliger i februar 2008 var 4.469 boliger (formidlet gjennom Finn.no), mot 4.088 i samme måned for et år siden. Det er drøyt ti prosent mer i år enn i fjor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer