Boligsalg: Få best pris

Boligen din skal selges - selvsagt til best mulig pris. Men hvor bør du annonsere for å nå frem til flest mulig potensielle kjøpere?

Publisert
Sist oppdatert

Flere boligselgere DinSide Bolig kjenner til, har i det siste valgt å utelukkende annonsere på nettet når de skal legge boligen sin ut for salg.

Dette står i sterk kontrast til at landets seks største eiendomsmeglerkjeder, med unntak av én, er enige om at Aftenposten på papir er et svært viktig sted å annonsere dersom du skal selge en bolig i hovedstadsregionen.- Aftenposten er forholdsvis dyr, men vi ser ofte at det kommer flere på visningene hvis boligen også har vært annonsert her, påpeker flere meglere til DinSide.

I tillegg er nesten alle enige om at man bør benytte nettmediene finn.no og tinde.no - i denne rekkefølgen.

TRYKK HER FOR Å SE ANNONSEMEDIE-ANBEFALINGENE FOR TRE BOLIGTYPER OG BELIGGENHETER FRA ALLE MEGLERNE.

Hvis du vil ha en pekepinn på hvor mye boligen din er verdt i dag, sjekk DinSides HVA ER BOLIGEN VERDT kalkulator.

Avvikeren

Bare Notar er uenig i dette. Eiendomsmeglerkjeden ønsker utelukkende å anbefale egne kanaler.

- Tidligere benyttet vi Aftenposten, men synes at det ga for lite. Derfor benytter vi nå bare vår egen avis, Notaravisen, i forbindelse med annonsering i trykte medier, sier pressetalsmann i Notarkjeden, Eivind Rodem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.