Få det fint hjemme

Boligtrendene du bare kan glemme

- Det trenger ikke være gjennomført for at det skal være et bra interiør, sier interiørstylist.

FINN DIN STIL: Interiørstylist Signe Schineller har laget denne utstillingen av et kombinert soverom og kontor, på årets første Nordic Living interiørmesse. Hun sier et godt interiør handler om hygge, atmosfære og stemning, og det krever noe av oss som bor der, at vi legger litt ekstra i det. For Schineller betyr naturen mye - som du kan se i denne utstillingen. Foto: Kristin Sørdal
FINN DIN STIL: Interiørstylist Signe Schineller har laget denne utstillingen av et kombinert soverom og kontor, på årets første Nordic Living interiørmesse. Hun sier et godt interiør handler om hygge, atmosfære og stemning, og det krever noe av oss som bor der, at vi legger litt ekstra i det. For Schineller betyr naturen mye - som du kan se i denne utstillingen. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert

Vi har tidligere skrevet om interiørtrendene for 2019, som blant annet er at ting skal ha strukturer; de skal være til å ta og føle på. Det skal også gjerne være grønt - og kanskje også litt gult. Men mest av alt skal det være personlig:

- Tendensen nå er at det skal være så personlig som mulig: finn din stil! uttaler interiørarkitekt og billedkunstner Aina Sollie Steen til Dinside.

Steen er kjent fra ulike bolig- og oppussingsprogrammer på TV, som «Sinnasnekker'n» og «Drømmehytta» på TV2.

Også interiørstylist Signe Schineller understreker at et pent interiør ikke kun handler om tingene rundt oss og at det er gjenomført - men noe helt annet.

Schineller jobber blant annet som boligstylist og er også kjent fra boligprogrammer på TV; «Boligkrise» på TVNorge og «Sinnasnekker'n» på TV2.

- Hvem er vi, hva liker vi?

- Hva ligger i et pent interiør; er det interiøret vi har rundt oss eller er det andre ting? spør Schineller under et foredrag på interiør- og livsstilsmessen Nordic Living.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer