Organisere vaskerommet

Bomba vaskerom? Sjekk den forvandlingen!

Vi fulgte ekspertenes enkle tips, og fikk endelig ryddet vaskerommet!

VASKEROM: Ryddeekspertene Silje B. Gaarder og Magnus Ørebeck-Nilssen gir tips om hvordan du kan holde vaskerommet ryddig. Video: Linn Merete Rognø. klipp: Tobias Fjeldvang. Vis mer
Publisert

Det ikke rart at det føles deprimerende å være på vaskerommet når det flyter av rent tøy i ene enden og skittentøy i andre, hybelkaniner fra tørketrommelen, tomme flasker av vaskemidler, treningssko og gjørmete regnklær.

Men selv om oppgaven føles umulig, er det likevel ikke så vanskelig å ordne opp i kaoset - og holde det ryddig.

Vi snakket med to eksperter og endevendte vaskerommet - det ble suksess!

Her får du deres beste tips.

Derfor blir det rotete

Hva er egentlig hovedårsakene til at vaskerommet gang på gang blir bomba, selv om vi prøver å holde det så ryddig som mulig?

Magnus Ørbeck-Nilssen ved Enklere Bolig AS, har et klart svar på det:

- Vaskerommet blir fort bombet hvis det er flere som bruker det. Det blir fort rotete hvis man skal kjappe seg og bare kaster ting inn - og hvis man ikke har et gjennomtenkt system som følges opp.

For et godt system er det aller viktigste for å holde orden på rommet, mener også Silje B. Gaarder, daglig leder hos Rydd Hjemme

- Mangel på system gjør at klær og andre ting du oppbevarer på vaskerommet flyter inn i hverandre og skaper kaos. Blir vaskerommet i tillegg brukt som bod, er det ekstra viktig å lage skikkelig system for å opprettholde både orden og oversikt over hva du har og hvor du kan finne tingene når du trenger de, sier Gaarder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer