Bør du slå til på halv pris på Dolce Gusto?

Elkjøp.no har superkampanje på Dolce Gusto kapselkaffemaskiner denne uken. Er det verdt å slå til?

Lønner det seg med halv pris? Foto: Per Ervland/Elkjøp.no
Lønner det seg med halv pris? Foto: Per Ervland/Elkjøp.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange drømmer om kapselkaffemaskiner, men de fleste er noe dyrere enn en gjennomsnittlig kaffetrakter. 50 prosent avslag er betydelig, det tilsvarer fra 599 til 895 kroner, og kan være en inngangsport. Burde du slå til?

Kommer an på hva du drikker

Vi har testet første generasjon Dolce Gusto-maskiner, og det korte svaret er rett og slett: Det kommer an på hva du drikker. Hvis du trenger og har lyst på en kapselkaffemaskin som lager god espresso eller traktekaffe, kan dette være et godt kjøp. Dersom du er glad i melkebaserte kaffedrikker, kan du styre unna.

Årsaken? Melkekapslene som hører til kan ikke erstatte en god, hjemmelaget latte, og selv om det ikke er enklere, ville vi alltid gått for en egen melkeskummer eller bare brukt litt kald melk i kaffen i stedet. Det var det korte svaret.

Les hele testen her

Produktene utvikles

Siden den gangen vi testet Dolce Gusto har det imidlertid skjedd et par ting. Den største endringen at du kan velge automatiske programmer på de nyeste modellene. Før måtte du skru den på - og av, noe som førte til et par uhell da vi testet, ettersom testbrukerne var vant til maskiner med ulike programmer. Også konkurrentene har utviklet seg.En oversikt over de nye kapselkaffemaskinene finner du her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer