Bosch GSR 18-2 LI

Dette er en proff Bosch-drill, men overkommelig for entusiastene.

God balanse og kompakt format. Foto: BRYNJULF BLIX
God balanse og kompakt format. Foto: BRYNJULF BLIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du kan kjøpe en billig drill til noen få hundrelapper, eller du kan investere i et verktøy som holder i mange år. Prisen blir gjerne den samme, men du får gleden av å bruke bedre verktøy.

Blå Bosh-maskiner er beregnet på proffene, altså de som bruker verktøyet på jobb hver eneste arbeidsdag. Om du kanskje er like dyktig som en proff, men ikke bruker verktøyet på jobb og heller ikke hver dag, så kan likevel gleden av å bruke kvalitetsverktøy være et viktig moment når du handler. Selv om prisen er tre ganger så høy eller mer sammenlignet med det billigste på markedet.

Ny kompakt serie

Bosch GSR 18-2 LI er en av flere nye batteridriller som er mer kompakte og lettere enn tidligere modeller. Det gjør det både lettere å komme til og mindre slitsomt, begge viktige faktorer når det skal bores og monteres i forskjellige materialer.

Bruken av planetgir (tannhjul som roterer inne i en tannring) bidrar til mindre format, og Lithiumbatteriet gir både kraft og lang brukstid, samt lavere vekt.

De to modellene GSB 14,4-2-LI og 18-2-LI Professional har slagfunksjon mens GSR 14,4-2-LI og 18-2-LI Professional er beregnet på bruk der man ikke trenger å bore i mur.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer